A fotó forrása: http://molbubi.hu

A MOL BUBI és a BKK Színházak Éjszakája járata is segít felfedezni a színházakat

2019. szeptember 6.

Mivel nem egyszerű feladat átszelni a várost, és eljutni mind a 34 résztvevő színházba, ezért több megoldást is kínálunk, ami könnyebbé teheti a kihívást.

Megvan az idei Színházak Éjszakája programja

2019. szeptember 3.

Közel 200 esemény közül szemezgethettek! Érdemes mind a 34 színház kínálatát végigböngészni, és ne feledjétek: szeptember 9-16. között előzetes helyfoglalásra is lesz lehetőség!

Tompos Kátya énekli a Színházak Éjszakája “himnuszát”

2019. augusztus 19.

Tompos Kátya dalos játékra hívta kollégáit, többek közt Udvaros Dorottyát, Vecsei H. Miklóst és Mucsi Zoltánt. Hangulatos videoklip készült a Színházak Éjszakája idei “himnuszához”, melyet Hrutka Róberttel közösen jegyeznek.

Gumikacsát vagy legyezőt érdemes vinni a Színházak Éjszakájára?

2019. augusztus 15.

A Színház- és Filmművészeti Egyetem bábszínész és színművész hallgatói helyzetgyakorlatokon keresztül mutatják be a Színházak Éjszakája videósorozatában, nekik mi jutott eszükbe az évadnyitó fesztivál idei szlogenjéről.

“Színesíti a szürke hétköznapokat”

2019. június 3.

Lelkes, tapasztalt önkénteseink korábbi élményeiből szemezgettünk, hogy bemutassuk, mitől is olyan szuper a Színházak Éjszakájának csapatait segíteni. A 2018-as programra még jelentkezhetsz, soroljuk a tudnivalókat is.

Jelentkezz önkéntesnek!

2019. június 2.

Szeretnél aktív részese lenni egy kalandos éjszakának? Idén is várjuk lelkes önkéntesek jelentkezését a Színházak Éjszakája programjaira.

Ilyen volt a 2018-as Színházak Éjszakája

2019. június 1.

Elterveztük, hogy összeszedjük nektek a tavalyi év legjobb programjait. A végeredmény az lett, hogy órákra vesztünk el az élmények boncolgatásában...