A MOL BUBI és a BKK Színházak Éjszakája járata is segít felfedezni a színházakat

2019. szeptember 6.

Mivel nem egyszerű feladat átszelni a várost, és eljutni mind a 34 résztvevő színházba, ezért több megoldást is kínálunk, ami könnyebbé teheti a kihívást.

El tudtok képzelni jobb programot, mint egy kellemesen langyos őszi estén körbebiciklizni a gyönyörű, fénnyel írt Budapestet, közben pedig szakaszonként leszállni a bringáról egy-egy, más napokon nem átélhető színházi élmény kedvéért? Hát…, mi sem nagyon! Hasznos felszerelésekkel tömött hátizsák a vállakra, és irány tekerni az éjszakába! A MOL Bubi lesz ebben segítségetekre idén a Színházak Éjszakáján.

Hány pedálkör szükséges a Vígszínház - Thália Színház - Nemzeti Színház vonalon? Ez nem matematikai feladvány és nem is az állóképességetekre vagyunk kíváncsiak, egyszerűen csak szeretnénk érzékeltetni, mennyire egyszerű, szórakoztató, sportos, környezettudatos megoldás, ha közbringákkal suhantok végig a programok százain.

A 24 órás Színházi MOL Bubi jegyet 500 forintért vásárolhatjátok meg, és a Színházak Éjszakája alkalmából kivételesen előzetesen 25.000 forintot sem zárolnak. A jegyet 2019. szeptember 12. és 19. között a jegy.hu felületén tudjátok megvásárolni a jegy.hu oldalon megvásárolt Színházak Éjszakája jeggyel.

A közbringarendszert elsősorban rövid, egyirányú utazásokra ajánljuk. A jegy érvényességi ideje alatt (24 óra) a MOL Bubi bringákkal 30 percig annyiszor kerékpározhattok, ahányszor szeretnétek. Azonban a 30 percen túli folyamatos használat után a kerékpárokat csak a külön használati díj befizetésével tudjátok igénybe venni. További információkat a MOL Bubiról használatáról a https://molbubi.hu/ oldalon találtok.

Ez a kedvezményes lehetőség azonban nem ér véget a Színházak Éjszakáján. A rendezvényt követő egy hónapon belül – 2019. október 20-ig – a Színházak Éjszakája karszalag bemutatásával kedvezményes áron, 3900 forintért vásárolhattok MOL Bubi negyedéves bérletet a BKK Ügyfélközpontjaiban

Ha kérdés merül fel vagy problémába ütköztök, hívjátok a BKK Call Centerét, a +36 1 255 255-ös telefonszámon!

Pattanj fel a Színházak Éjszakája buszjáratra!

Tudjuk, hogy nem egyszerű feladat átszelni velünk a várost, és eljutni mind a 34 résztvevő színházba, ezért a BKK-val együtt úgy döntöttünk: igyekszünk megkönnyíteni számotokra Budapest Színházi Főváros kulturális El Camino-ját. Ebben az évben, a nyolcadik Színházak Éjszakája alkalmával külön buszjárat indul az északi részen fekvő helyszínek mentén. A déli helyszínek továbbra is tökéletesen megközelíthetők a BKK szokásos járataival.

A buszokat a Színházak Éjszakája karszalagjaival, okoseszközön (mobiltelefon, okosóra, tablet) felmutatott, karszalagra még be nem váltott, érvényes voucherrel, de akár sima BKK-jeggyel és -bérlettel is igénybe lehet venni. A körjáraton a SZÉ jelzést kell keresni - ez lesz a ti járművetek. A járat óránként indul a Deák Ferenc térről és az Aquincumtól, és követhető a FUTÁR applikációban is. Az első busz 14:45-kor, az utolsó pedig 22:45-kor indul.

Mutatjuk az állomások listáját, itt tudtok felszállni a járatra és együtt, jókedvűen, kalandra éhesen zötykölődni egyik programról a másikra.

Aquincum à Deák Ferenc tér (Erzsébet tér)
- Aquincum megállóhely - Baltazár Színház
- Flórián tér (1-es villamos kapcsolat)
- Bécsi út / Vörösvári út megállóhely  - Vidám Színpad
- Margit híd budai hídfő (4-6-os villamos kapcsolat)
- Nyugati pályaudvar M  megállóhely - Játékszín
- Aradi utca (Oktogon M) megállóhely -  Hatszín Teátrum, Kolibri Gyermek- és Ifjúsági Színház
- Blaha Lujza tér (M2-es metró kapcsolat)
- Uránia megállóhely – Ódry Színpad
- Deák F. tér M megállóhely - Örkény István Színház, RS9 Színház
- Deák Ferenc tér (Erzsébet tér) Erzsébet tér (metró és villamos kapcsolat)

Deák Ferenc tér (Erzsébet tér) à Aquincum
- Deák Ferenc tér (Erzsébet tér) (metró és villamos kapcsolat)
- Batthyány tér megállóhely – Trip
- Széna tér megállóhely - Jurányi Közösségi Inkubátorház
- Mechwart liget megállóhely – Átrium
- Margit híd budai hídfő (4-6-os villamos kapcsolat)
- Bécsi út / Vörösvári út megállóhely  - Vidám Színpad
- Flórián tér (1-es villamos kapcsolat)
- Aquincum megállóhely - Baltazár Színház

Összes hír

További hírek

Már lehet jegyet venni az idei Színházak Éjszakájára

2018. június 3.

Egyetlen éjszaka alatt akár 34 budapesti színházba is ellátogathatnak a legkitartóbb színházrajongók 2019. szeptember 21-én, a nyolcadik Színházak Éjszakáján, melynek szlogenje: “Te mit viszel magaddal?”.

Jelentkezz önkéntesnek!

2019. június 2.

Szeretnél aktív részese lenni egy kalandos éjszakának? Idén is várjuk lelkes önkéntesek jelentkezését a Színházak Éjszakája programjaira.