Praktikus tanácsok

2017. szeptember 16.

Mikor? 2017. szeptember 16. koradélutántól késő estig

Hogyan vehetsz részt a Színházak Éjszakáján? Mind a 35 színház programjaira karszalaggal lehet bejutni.

Hol lehet karszalagot vásárolni? Karszalagot a programban részt vevő színházak szervezési osztályán vagy jegypénztárában, illetve online, a www.szinhazakejszakaja.hu és www.jegy.hu oldalon lehet vásárolni.

Alig vártad, hogy kiderüljön, hol töltöd az idei Színházak Éjszakáját? Most megtervezheted!

2017. szeptember 1.

Szeptember 1-jétől nyilvánossá vált mind a 35 színház programja, így előre megtervezheted, milyen útvonalat kövess, hogy mindent láss, ami érdekel. Rakjuk össze! Ebben segít majd az előzetes helyfoglalás szeptember 4. 12:00-tól szeptember 10. 23.59-ig.

SZÍNHÁZAK ÉJSZAKÁJA 2017

2017. augusztus 24.

Még soha nem volt részed egy éjszakás kalandban és kipróbálnád, hogy milyen? Szeptember 16-án csak rád vár a SZÍNHÁZAK ÉJSZAKÁJA. Egy este, amikor nem kell hét óra hét percig várni, hogy felgördüljön a függöny, egy este, amikor nincsenek nézők, csak résztvevők, egy este, amikor nem a színpadon, hanem a backstage-ben folyik a játék, egy este, ami csak rajtad múlik, mikor ér véget.

Fesztiválozz a Színházak Éjszakájával nyáron is!

2017. augusztus 24.

„Ismerős az a sztori, amikor hajnali ötig bulizol a Narancsligetben, majd hatkor már sorban állsz színházjegyekért? És az, amikor a beremendi csillagos ég alatt Bartókot hallgatsz egy szénabálán ülve? Vagy az az érzés, hogy a Káli-medence a te Toszkánád? Hogy Szeged igazi fesztiválváros? Ha igen, akkor reméljük, találkozunk veled a Thealter, a Művészetek Völgye és az Ördögkatlan fesztiválokon. Mi biztosan ott leszünk, és Te?”