Hamarosan kiderül a részletes program

2018. augusztus 31.

Már csak pár napot kell várni, és kiderül, milyen programmal készülnek a színházak a 2018-as Éjszakára. Kedvezményes karszalag szeptember 2., vasárnap éjfélig váltható.

31 színház csatlakozott idén a Színházak Éjszakájához. Azt már most eláruljuk: ez azt jelenti, hogy összesen közel 200 program várja az érdeklődőket szeptember 22-én, szombaton. Idén is színes és pörgős lesz a kínálat, egyedi és kreatív ötletekkel rukkoltak elő az intézmények.

Már nem kell sokat várni arra sem, hogy egészen konkrétan mik lesznek ezek, hiszen szeptember 4-én, kedden lesz nyilvános a teljes program. Már reggel 10-kor indulnak, majd estefelé sűrűsödnek az izgalmak, hogy végül egy fergeteges, hajnalig tartó afterparty keretében dolgozzuk fel közösen az átélt élményeket.

Az nem titok, hogy most is lesznek nyílt próbák, kulisszajárások, színházi városséták, közönségtalálkozók, interaktív élmények, tánc, zene… Sőt, idén a nézők jobban megismerhetik a teátrumok színházpedagógiai tevékenységét. Játékos, interaktív, beavató programelemekkel válik valódi találkozássá az este.

A 31 színházba idén is egyetlen karszalaggal jutsz be. Csapj le rá kedvezményesen szeptember 2-a, vasárnap éjfélig!

Összes hír

További hírek

“Színesíti a szürke hétköznapokat”

2018. június 15.

Lelkes, tapasztalt önkénteseink korábbi élményeiből szemezgettünk, hogy bemutassuk, mitől is olyan szuper a Színházak Éjszakájának csapatait segíteni. A 2018-as programra még jelentkezhetsz, soroljuk a tudnivalókat is.

Színházak Éjszakája 2018

2018. június 15.

Jártál már egyetlen éjszaka alatt 31 budapesti helyszínen? Mit szólsz, kihívás elfogadva…? Akkor készülj, mert 2018. szeptember 22-én Budapest egyik legmenőbb kulturális programjára várunk. A hetedik Színházak Éjszakájára június 15-től válthatók kedvezményes jegyek.