Itt vannak a programok!

2018. szeptember 4.

Egyetlen karszalaggal közel 200 egyszeri és megismételhetetlen programon vehetsz részt velünk. Kiválasztottad már, mire jössz?

Végre elérkezett a várva várt pillanat, és eláruljuk nektek az idei Színházak Éjszakája teljes programját. A már szinte kötelező elemként beiktatott közönségtalálkozók, nyílt próbák és kulisszajárások mellett többek közt tánctanítással, színházi karaoke-val, versszínházzal, komplett előadásokkal és bizonyos produkciókból kimaradt jelenetekkel, műhelytitkokkal, színházi mesterségek bemutatójával, sőt vihar előtti csenddel, pizsiparty-val, kritikakritikával, improvizáció-oktatással, színészsimogatóval, színházi rapid randival várunk titeket.

RÉSZLETES MŰSOR ITT

Tavaly nagyon szerettétek a színházi várossétákat. Idén az Országos Színháztörténeti Múzeum és Intézet valamint a KÉK – Kortárs Építészeti Központ szervezésében eredhetünk például az első pesti színtársulat nyomába, csodálkozhatunk rá a Pesti Broadway építészetére vagy épp az eltűnő és születő budai színházakra. Ha pedig véget ért az utolsó program is, afterparty-n bulizhatunk együtt a TRIP Hajón, többek közt a BEKVART zenekarral és noÁr-ral.

Az idei év újdonsága, hogy a nézők jobban megismerhetik az intézmények színházpedagógiai tevékenységét. A csatlakozó teátrumok közül többen is színesítik műsorukat ezen a napon ilyen programokkal.

Szintén újdonság, hogy idén a Green Go-val, Budapest első elektromos autómegosztó rendszerével fogott össze a Színházak Éjszakája. Amíg a korábbi években tömegközlekedési eszközök, bicikli és gyalogos útvonalak igénybevételére buzdítottunk titeket, most 18 órától éjfélig GreenGo transzfereket is biztosítunk számotokra. Az autókat a Vígszínháznál és a Madách Imre úton találjátok majd meg. A karszalaggal rendelkező utasokat a GreenGo sofőrei szállítják a kiszemelt színházhoz.

A 2018-as Színházak Éjszakája közel 200 programja idén is egyetlen karszalaggal látogatható. A korlátozott nézőszámú előadásokra érdemes előzetesen helyet foglalni szeptember 10. és 16. között, itt, a honlapon.

A Programok menüpont alatt megtaláljátok minden színház részletes műsorát a szeptember 22-i napra.

Összes hír

További hírek

“Színesíti a szürke hétköznapokat”

2018. június 15.

Lelkes, tapasztalt önkénteseink korábbi élményeiből szemezgettünk, hogy bemutassuk, mitől is olyan szuper a Színházak Éjszakájának csapatait segíteni. A 2018-as programra még jelentkezhetsz, soroljuk a tudnivalókat is.

Színházak Éjszakája 2018

2018. június 15.

Jártál már egyetlen éjszaka alatt 31 budapesti helyszínen? Mit szólsz, kihívás elfogadva…? Akkor készülj, mert 2018. szeptember 22-én Budapest egyik legmenőbb kulturális programjára várunk. A hetedik Színházak Éjszakájára június 15-től válthatók kedvezményes jegyek.