Előzetes helyfoglalás szeptember 10-től!

2018. szeptember 7.

Biztosítsd helyed már most a Színházak Éjszakája legmenőbb programjaira! Egyetlen karszalaggal közel 200 kihagyhatatlan programon vehetsz részt. Regisztrálj előzetesen, és találkozzunk 2018. szeptember 22-én!

A közönségtalálkozók, nyílt próbák és kulisszajárások mellett többek közt tánctanítással, színházi karaoke-val, versszínházzal, komplett előadásokkal és kimaradt jelenetekkel, műhelytitkokkal, színházi mesterségek bemutatójával, sőt vihar előtti csenddel, pizsiparty-val, improvizáció-oktatással, színészsimogatóval, színházi rapid randival vár a 2018-as Színházak Éjszakája.

31 teátrum csatlakozott ehhez a kihagyhatatlan estéhez, így többek közt az Átrium, a Játékszín, az Örkény, a Katona, a Radnóti, az Operett, a Budapest Bábszínház, a Trafó, a Baltazár Színház és a Karaván Színház programjaira is ellátogathatsz szeptember 22-én. Sőt, lesznek színházi városséták is az OSZMI és a KÉK - Kortárs Építészeti Központ szervezésében.

Ha minél előbb biztosítani szeretnéd helyed a kiszemelt eseményre, akkor váltsd meg karszalagod, és regisztrálj a honlapon keresztül szeptember 10-e, hétfő 12 órától! Fontos! Egy karszalaggal maximum 5 programra jelentkezhetsz be előre, és akkor se csüggedj, ha ez nem sikerül, hiszen a színházak csak a férőhelyek felét foglalják le előre a korai regisztrálóknak. A fennmaradó helyek szeptember 22-én, a programok kezdésekor még elérhetők lesznek.

Előzetes helyfoglalásra szeptember 16-a, vasárnap éjfélig lesz lehetőséged. Ne maradj le az élményekről!Összes hír

További hírek

“Színesíti a szürke hétköznapokat”

2018. június 15.

Lelkes, tapasztalt önkénteseink korábbi élményeiből szemezgettünk, hogy bemutassuk, mitől is olyan szuper a Színházak Éjszakájának csapatait segíteni. A 2018-as programra még jelentkezhetsz, soroljuk a tudnivalókat is.

Színházak Éjszakája 2018

2018. június 15.

Jártál már egyetlen éjszaka alatt 31 budapesti helyszínen? Mit szólsz, kihívás elfogadva…? Akkor készülj, mert 2018. szeptember 22-én Budapest egyik legmenőbb kulturális programjára várunk. A hetedik Színházak Éjszakájára június 15-től válthatók kedvezményes jegyek.