“Szíved a kedvenc színészem…”

2018. augusztus 31.

Péterfy Bori és Saiid is arra buzdít, hogy csatlakozz hozzánk az idei Színházak Éjszakáján.

Emlékeztek tavalyi himnuszunkra? A The Biebers ütős kis dalt hozott össze a Színházak Éjszakája ihletésére, a Rakjuk össze! mottóra alkotott nóta a Youtube tanúsága szerint legalább félmillió embernek okozhatott dallamtapadást. Nincs kétségünk, hogy el is érte ezt a célt.

Úgyhogy idén is felkértünk egy népszerű hazai popzenészt, hogy alkossa meg a Színházak Éjszakája dalát. Puskás Peti után ismét olyan művészt kerestünk, akinek van kötődése a színházi világhoz. Péterfy Bori tehetséges színésznő és népszerű énekesnő is, így nem csoda, hogy zenekarával, a Love Banddel olyan dalt alkottak meg, ami frappánsan rímel erre a számára nagyon is ismerős közegre.

“A kéket vagy a pirosat” című dalban Bori számos színházi referenciát búg a fülünkbe. Az ő sorait és a fülbemászó dallamot színesíti az Akkezdet Phiai-ból ismert rapper, Saiid szövegelése. Rapjének zárósora még simán lehet szerelmi civakodások klasszikusa is: “szíved a kedvenc színészem, látnám még több darabban”.

Hallgassátok meg a dalt itt, és kerekedjetek fel velünk szeptember 22-én a Színházak Éjszakájára!

https://soundcloud.com/peterfybori/peterfy-bori-love-band-feat-saiid-a-keket-vagy-a-pirosat

Összes hír

További hírek

“Színesíti a szürke hétköznapokat”

2018. június 15.

Lelkes, tapasztalt önkénteseink korábbi élményeiből szemezgettünk, hogy bemutassuk, mitől is olyan szuper a Színházak Éjszakájának csapatait segíteni. A 2018-as programra még jelentkezhetsz, soroljuk a tudnivalókat is.

Színházak Éjszakája 2018

2018. június 15.

Jártál már egyetlen éjszaka alatt 31 budapesti helyszínen? Mit szólsz, kihívás elfogadva…? Akkor készülj, mert 2018. szeptember 22-én Budapest egyik legmenőbb kulturális programjára várunk. A hetedik Színházak Éjszakájára június 15-től válthatók kedvezményes jegyek.