2016 09. 17.

Egyre ismertebb és rangosabb esemény a Színházak Éjszakája Budapest fesztiváltérképén. Szeptember 17-én, szombaton ötödik alkalommal rendezik meg ezt a különleges színházi nyíltnapot Budapest Főváros támogatásával, minden évben bővítve a résztvevő színházak listáját. Idén 30 teátrum alkot erre az éjszakára közel ezer fős társulatot.

A Színházak Éjszakáját évről évre egyre több résztvevő látogatja. Idén várhatóan 9000 karszalagot vásárolnak a nézők, és átlagban 3 helyszínre el is mennek. A több mint 200 program délelőtt 11 órától hajnalig tart. Programok itt.

Az előző évekhez képest az új tagok között köszönthetjük idén a Baltazár Színházat, a Momentán Társulatot, az RS9-t, a Sanyi és Aranka Színházat, a Turay Ida Színházat, valamint a Vidám Színpadot. További résztvevő színházak: Átrium Film-Színház, Bethlen Téri Színház, Budapesti Operettszínház, Budapest Bábszínház, Dumaszínház, Játékszín, József Attila Színház, Jurányi Inkubátorház, Karinthy Színház, Katona József Színház, Kolibri Gyermek- és Ifjúsági Színház, Madách Színház, Magyar Állami Operaház, Örkény István Színház, Pesti Magyar Színház, Pinceszínház, Radnóti Miklós Színház, Rózsavölgyi Szalon Arts & Café, Ódry Színpad (Színház- és Filmművészeti Egyetem), Szkéné Színház, Thália Színház, Trafó, Újszínház, Vígszínház.

Jegyvásárlás: https://www.jegy.hu/program/szinhazak-ejszakaja-2016-70727 

Fel az oldal tetejére